ingenieursbureauhmwijbenga.nl

Over mij

Ingenieursbureau H.M. Wijbenga is een één-mans-bedrijf opgericht in 2006. Door de kleinschaligheid binnen het bedrijf kunnen wij meedenken met u als klant en, waar nodig, u van advies of begeleiding voorzien. Hierdoor kan een zo efficiënt mogelijke oplossing worden gezocht voor uw bouwwerk of de problemen die u tegenkomt tijdens of nog voor aanvang van de bouw. Meewerken aan een constructief correct en werkbare realisatie van uw woning of bedrijfspand is voor mij één van de speerpunten van Ingenieursbureau H.M. Wijbenga. Tevens beschikken wij over een bepaalde mate van flexibiliteit. Zo is het mogelijk om ook tijdens de avonduren een afspraak te plannen.

Van begin tot heden
:

Na mijn studie aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden ben ik in dienst getreden bij een detacheringsbureau. Via dit bureau heb ik bij meerdere ingenieursbureaus in Friesland mogen werken, en ervaring opgedaan. Tijdens deze periode heb ik de HTI gehaald, een HBO+ opleiding voor beton- en staalconstructies.

In 2006 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Met name om dit vak te kunnen combineren met de zorg voor de kinderen. Reeds na een jaar was er geen sprake meer van een ‘partime-baan’, en kon de mogelijkheid worden gerealiseerd van mijn hobby mijn baan te maken.

In 2008 hebben we een nieuwe woning gekocht met voldoende ruimte om het kantoor te huisvesten. Onze huidige locatie bevind zich in het mooie ‘Wytfean’, een streek tussen Eastermar, Rottevalle en Harkema, net boven Drachten. Een mooie uitvals-basis van waaruit wij de mogelijkheid hebben de noordelijke provincies binnen bereik te hebben.